Fairywill szájápolási csomag: 1 db szónikus fogkefe és 1 db szájzuhany, fehér

16.490 Ft
14.990 Ft
9%
Az akció időtartama: 2024. 02. 26. -
Menny.:db
Gyártó: Fairywill
Várható szállítás: 2024. május 23.
(1)

Leírás

Fogápolás a teljesség igényével!

A Fairywill 507 szónikus fogkefét öt különböző funkcióval látták el a legalaposabb és legkényelmesebb tisztítás érdekében. Ezt egészíti ki a Fairywill 5020E szájzuhany, mely 3 működési módjával szavatolja a tökéletes tisztaságot. Mindkét eszköz 4 fejjel rendelkezik, ami 1 évre elegendő tartalékot jelent 3 havonta történő csere esetében. 

Fairywill 507 szónikus fogkefe

A szónikus fogkefe gyorsabb fejmozgást végez hagyományos társaival szemben, ezáltal gyorsabban, hatékonyabban távolítja el a fogakon található lepedéket és baktériumokat a hagyományos fogkefékkel szemben. Puha, rugalmas sörtéi pontosan követik a fogak felületét, a percenkénti 40 000 mikrorezgés pedig biztosítja a mindennapi alapos tisztítást.

A fogkefe öt funkcióval rendelkezik: masszírozó funkciója gyengéden masszírozza és stimulálja a fogínyt, fokozva annak egészségét. Mélytisztító üzzemódban szembeszáll a legmakacsabb lerakódásokkal is. Sensitive üzemmód az érzékeny fogak gyengéd tisztításához. White funkciója váltakozó sebességű mikrorezgéseivel polírozza a fogzománcot az egészségesebb és ragyogóbb fogakért.

4 órás töltéssel akár 30 napos üzemidő! Hihetetlenül egyszerű töltés az USB csatlakozónak köszönhetően!

Fairywill 5020E szájzuhany

A szájzuhany hatékonyan eltávolítja az ételmaradékok és a lepedék 99,99%-át, miközben kellemes ínymasszázst biztosít. Speciális kialakítású fúvókáinak köszönhetően a nagynyomású vízsugár a száj azon területeit is eléri, amelyet a hagyományos fogkefék nem. Egyedülálló megoldást kínál a fogpótlással, fogszabályozóval vagy szabálytalan fogsorral élőknek. Segít a várandósság során fellépő problémák megelőzésében is.

3 üzemmód: CLEAN üzemmód, erős vízsugár, hatékony tisztítás a mindennapokban. SOFT üzemmód: gyenge vízsugár, gyengéd ápolás az érzékeny fogaknak. MASSAGE:, közepes erősségű vízsugár, az ínyre célozva javítja vérellátását, ezáltal fokozva az íny egészségét.

A szórófej 360°-ban forgatható, ezáltal a vízsugár a száj nehezen elérhető részeit is eléri. 4 órás töltéssel akár 21 napos üzemidőt biztosít! Hihetetlenül egyszerű töltés az USB csatlakozóval!

A csomag tartalma:

  • 1 db szónikus fogkefe
  • 4 db cserélhető fogkefefej
  • 1 db vezeték nélküli szájzuhany
  • 4 db cserélhető szórófej
  • 2 db töltőkábel
  • 2 felhasználói kézikönyv

A termék higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
Igazolt vásárlás
2023. 04. 23.
Elégedett vagyok a termékekkel, ez a szájápolási csomag jól használható, szeretem.

Paraméterek

Szín  
Árukereső.hu