MGG-2103 masszázspisztoly

50.460 Ft
Menny.:db
Gyártó: Naipo
Várható szállítás: 2024. május 23.
Nem értékelt

Leírás

A Naipo MGG-2103 egy minőségi masszázspisztoly, amely tökéletes az átfogó, teljes testmasszázshoz. 5 masszázsfej és 5 állítható intenzitási szint közül választhatsz, 1200 és 3200 fordulat/perc közötti sebességgel.

A Naipo MGG-2103 masszázspisztoly kiváló minőségű, csendes működésű, kefe nélküli motorral van felszerelve. Masszázs közben értékelni fogod a pisztoly kompakt kialakítását és alacsony tömegét, amely maximális kényelmet teremt.

A kiváló minőségű akkumulátornak köszönhetően a Naipo MGG-2103 masszázspisztoly hosszú, akár 20 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel.

Automatikus kikapcsolási funkció is rendelkezésre áll 15 perc után, amely tökéletes áttekintést nyújt a masszázs időtartamáról.

 

Naipo MGG-2103 masszázspisztoly 5 intenzitási szinttel

A Naipo MGG-2103 masszázspisztoly használatakor 5 intenzitási szint közül választhatsz. Az első szint az izmok aktiválására szolgál, a második biztosítja az izomlazítást, a harmadik eltávolítja a tejsavat, a negyedik enyhíti az izmok merevségét és fájdalmát, az ötödik szint pedig mélymasszázs-terápiára szolgál. A Naipo MGG-2103 masszázspisztoly 12 mm-es amplitúdóval rendelkezik, és mélymasszázzsal megbízhatóan ellazítja az egész testet.

Több masszázsfej

A Naipo MGG-2103 masszázspisztoly 5 masszázsfejet kínál. Az U alakú fejet a nyak és a gerinc számára tervezték. Kerek fej a vállakra, a hátra, a lábakra és a karokra. Az első lapos fej megkönnyebbülést hoz a vázizmoknak. A második lapos fejet a nagy testrészeken, relaxálásra és izomformálásra használhatod. A speciális „bullet“ fej mélymasszázst biztosít, például a kezek és a lábfejek számára.

Naipo MGG-2103 masszázspisztoly csendes, kefe nélküli motorral

A kiváló minőségű kefe nélküli motornak köszönhetően a Naipo MGG-2103 nagyon csendes működést biztosít, legfeljebb 45 dB-es zajszinttel. Masszázs közben értékelni fogod a kompakt méretet és az alacsony tömeget, aminek köszönhetően teljesen kényelmes az eszköz használata. A Naipo MGG-2103 masszázspisztoly kiváló minőségű akkumulátorral rendelkezik, amelynek üzemideje egyetlen feltöltéssel akár 20 nap is lehet,és 15 perc után automatikus kikapcsolás funkció is rendelkezésre áll.

A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Típus Masszázspisztoly
Használat Egész test
Programok száma 5
Fejek száma 5
Sebességek száma 5
Tömeg 870 g
Amplitúdó 12 mm
Üzemidő 10 óra
Akkumulátor-kapacitás 2500 mAh
Cserélhető akkumulátor Nem
Töltőállomás Nem
Töltési idő 6 óra

Naipo masszírozók összehasonlítása

Árukereső.hu