MGPC-806P tölthető kézi masszírozó

18.190 Ft
Menny.:db
Gyártó: Naipo
Várható szállítás: 2024. május 23.
Nem értékelt

Leírás

Erős, egész test masszázs

Erős motorral hajtott masszázspisztoly (8000 ford./perc), amely egy átható vibráló mélyszöveti masszást biztosít használójának, ezzel segít ellazítani az izomláz okozta görcsöket, a fáradtságot és a test bármely pontján fellépő fájdalmat. Tökéletes masszázs a nyaknak, a hátnak, a vállnak, a deréknak, a lábfejnek, valamint az ízületi pontok érintésével ideális a teljes test ellazításához.

Innovatív többsávos sebességű tervezés

Működés közben nyomja meg röviden az üzemmód gombot, így az intenzitás váltásához 5 masszázsmód közül választhat (alacsony, közepes, magas, szakaszos, hullámszerű). „Hosszan megnyomva” (5 másodpercig tartva) a rezgés amplitúdójának beállítását végezheti el. A masszírozó addig tartja a sebességét, amíg el nem engedi a gombot, vagy el nem éri a legnagyobb sebességet.

Ergonomikus és bőrbarát

A rugalmasan hajlítható, 120°-os dőlésszögű masszázscsomó ergonomikus kialakítású, amely tökéletes elérést biztosít a különböző testhajlatokhoz és a nehezen elérhető masszázsterületekhez. A puha tapintású és könnyen tisztítható bőr- és környezetbarát prémium szilikon anyag pedig növeli a kényelem érzését.

Hordozható és vezeték nélküli

A könnyű személyi masszírozó (312 g) könnyen elfér akár egy kézitáskában, és bárhová magával viheti egy kellemes masszásra: otthon, munkahelyen, edzőteremben vagy útközben;

 

Kompatibilis USB-s töltéssel power bankon, laptopon és egyéb készüléken keresztül is.

2-3 óra töltés után 100 perc vezeték nélküli masszázst képes biztosítani (töltés közben nem használható).

Utazási zár kialakítása – Nyomja le hosszan mindkét gombot egyszerre, hogy szükség szerint „reteszelje” a készüléket, így biztosítva, hogy biztonságosan utazzon Önnel anélkül, hogy véletlenül bekapcsolná.

 

A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Típusa  Naipo MGPC-806P tölthető kézi masszírozó
Motor fordulatszáma 8000 ford./perc
Masszázsmódok száma 5
Tulajdonságok Ergonomikus és bőrbarát
Töltési idő 2-3 óra
Üzemidő 100 perc
Töltése USB kábel
Tulajdonságok Hordozható

Naipo masszírozók összehasonlítása

Árukereső.hu