Leírás
Főcím
A 16-17 colos gázüzemű pizza kemencék leggyakrabban L alakú lánggal vagy U alakú lánggal rendelkeznek.
- Az L alakú láng megadja a klasszikus fatüzelésű kemencék sütési élményét, ugyanakkor jobbára csak a felét sütik a pizzáknak, mert a lángtól távoli oldalon a levegő hőmérséklete jelentősen alacsonyabb.
- Az U alakú láng biztosítja az egyenletes és kellően magas levegő hőmérsékletet a kemencében. Ugyanakkor ilyenkor egy oldal kimarad a sütésből. Megnehezítve a hobbi pizzaszakács dolgát, hogy tökéletes pizzát készítsen.
A Don Pietro Forno pizzakemence a kettő előnyeit ötvözi úgy, hogy az előbb említett hátrányok egyike sem jelentkezik.
A gázláng a jobb oldalon és hátul teljes hosszúságban, míg a másik oldalon részben kanyarodik csak a bal oldalra.
Ezzel magas és egyenletes levegő hőmérsékletet tart fent és gyakorlatilag egy forgatással tökéletes nápolyi pizza süthető.
DON PIETRO FORNO
Nápolyi pizza - otthon!
- 450-500 °C: Igazi nápolyi jellegű, levegős, belül puha, kívül roppanós pizza csak ezen a hőfokon készíthető.
- TÖKÉLETES FEHÉR KŐ: A speciális láng kialakítás segíti a kő tisztítását a sütést követő kiégetéssel.
- GYORS FELFŰTÉS: 20 perc és sütésre kész a kemencéd!
- 70 MÁSODPERCES PIZZA: Nem csak gyorsan, de a lehető legegyszerűbben!
- MAGAS BELTÉR A FORGATÁSHOZ: Éld át egy igazi pizzaiolo élményét a pizza forgatásával.
- TÖBB, MINT L ALAKÚ LÁNG: Az eddigi technikai újítások egy kemencében.
- LENYŰGÖZŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY: Gázos pizzakemence, amivel valódi nápolyi pizzát készíthetsz – alacsony befektetéssel.
- LEVEGŐ ÉS KŐ HŐMÉRSÉKLET HARMÓNIÁBAN: Nagyobb mennyiség sütésénél nélkülözhetetlen, hogy tartósan állandó maradjon a hőmérséklet.