Miért az E-Hall?

Elhozzuk neked a minőséget kedvező árakon - és ha azt mondjuk elhozzuk, az már szinte nálad is van!

 

Kiemelten fontos számunkra a termékeink minősége. Ezért csak olyasmit kínálunk, amit mi magunk is szívesen használnánk. Azt szeretnénk, ha vevőink elégedettek lennének kínálatunkkal, ezért kizárólag olyan termékeket ajánlunk, amelyek külföldön már népszerűek, és az áruk a többi felkapott márkához képest kedvezőbb. Ezeken túl folyamatosan dolgozunk újabb termékek fejlesztésén, ezért érdemes figyelemmel kísérni minket! A webshopunkban megrendelhető termékek hazai raktárunkban találhatók, így garantált a gyors kiszolgálás!

Az E-Hall szereti a sokszínűséget! Törekszünk arra, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amilyet mi is szeretnénk vásárlóként: nemcsak ügyfélszolgálatunk naprakész, de igyekszünk alkalmazkodni vevőink életmódjához is, ezért több szállítási módból választhatsz. A legrugalmasabb futárszolgálatokkal küldjük a csomagot, akár automatába is kérheted. A legtöbb esetben, ha délig leadod a rendelésed, a következő munkanapon már a kezedben foghatod a terméket! Sőt, Budapest területén akár aznapi átvétel is elérhető! 

Keresd fel az E-Hall közösségi média felületeit is, hogy ne maradj le az aktuális akciókról, termékpalettánk újdonságairól, friss blogbejegyzéseinkről!

 ehallhungary
 ehallhungary
 E-Hall
 ehall_hungary

Tudtad?

  • Ha webshopunkban nézelődsz, valós árukészleten lévő termékeket látsz, ezért tudunk azonnal kiszolgálni!
  • Minden termékre 1 év garanciát vállalunk. A részletes elállási és garanciális feltételeket megtalálod a GYIK-ben, és minden termékre vonatkozóan azok használati utasításában. A termékkel együtt minden esetben nyomtatott magyar nyelvű használati utasítást is küldünk, de azok digitálisan is letölthetők a webáruházból. 
  • Webshopunkban bankkártyával is fizethetsz, hogy még egyszerűbb legyen a rendelés.
  • Elektronikus számlázást használunk. Ez azt jelenti, hogy e-mailben küldjük el neked az e-számlát. Ezzel az aprósággal is igyekszünk csökkenteni ökológiai lábnyomunkat. 
  • Szívünkön viseljük a környezetvédelmet. Ez az elektronikus számlázás mellett abban is megnyilvánul, hogy lehetőség szerint kevesebb csomagolóanyaggal dolgozunk, és újrahasznosítjuk pl. a kartondobozokat, térkitöltőket. Ezenkívül vállalkozásunkban elektromos gépjárműveket is használunk.

Piacvezető termékek, kedvező áron! E-Hall

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével!


Árukereső.hu