Szuperhajszárító

49.900 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Várható szállítás: 2024. május 23.
Nem értékelt

Leírás

Szuper hajszárító - extrákkal

Nem szeretsz hajat mosni mert sokáig tart a szárítás?

Aggódsz a hőkárosodás miatt?

Unod, hogy szárítás után száll, szétáll a hajad?

Szeretnéd kíméletesen de hatékonyan beszárítani a frizurád?

Nehéz hosszú ideig tartani a hajszárítót?

Ne keress tovább! A Szuperhajszárítót neked találták ki!

Szuperhajszárító

Űrtechnológa a szépség szolgálatában

Ez a csúcskategóriás készülék több olyan fejlett technológiai megoldást ötvöz, amelyeket eredetileg egészen másra alkalmaztak. Az áramlástan elméletei nem csak a repülésben alkalmazhatók, például ebbe a készülékbe is több olyan megoldás került, amelyek ezeket használják ki. A készülékben található motor elhelyezése, ereje és finomhangolása szintén a mérnökök kreativitását tükrözi. Így lesz ez a hajszárító hihetetlenül hatékony, könnyű és halk is egyszerre.

Ezzel azonban nincs vége: a negatív ionok a még kíméletesebb és gyorsabb szárítást, a mágneses csatlakozású kiegészítők a további kényelmet szolgálják. 

Hatékony, könnyű, kíméletes, szép - ez a Szuper hajszárító!

Szupererős áramlat, szupergyors hajszárítás

Az erős digitális V9 motor 110.000 rpm végsebességgel rendkívül erős légáramlatot hoz létre, amelyet az Air AmplifierTM technology tovább erősít.

Nem kell tartanod a haj sérülésétől, hiszen 3 sebességből választhatsz!

Halk működés

A motor által keltett rezgéseket a finomhangolás során a hallható tartományon kívüli frekvencia-tartományba tolták el, így a felhasználó kevesebb zajt érzékel a használat során, mint a hagyományos hajszárítók esetében. 

Szuperhajszárító

Intelligens hőszabályozás

A készüléken 4 hőfokozatot állíthatsz be, a hajad tulajdonságai és a kívánt hatás függvényében. Vastagabb hajhoz formázáshoz, beszárításhoz magasabb fokozat szükséges. A készüléket állandó "hideg" üzemmódban is használhatjuk, de cool shot gombjával pillanatnyi hideg fuvallat is létrehozható. Hideg levegővel dúsíthatjuk, emelhetjük a frizurát, és a frizura fixálásához, valamint a görbített Coanda-fúvóka használatához is javasolt a hideg levegő alkalmazása. A fejrészben mikroprocesszoros vezérlés szabályozza a kifújt levegő hőmérsékletét: másodpercenként 40-szer méri az aktuális hőmérsékletet, és ehhez hangolja a fűtőegység működését. Így biztosítva a kifújt levegő álladó hőmérsékletét, hogy ne kockáztasd a hajszárítás során fellépő túlmelegedést. 

Negatív ionos technológia

A negatív ionos technológia forradalmasította a modern hajszárítást, így ez sem maradhatott ki a készülékből. Segítségével a hatékony hajszárítást a hagyományos készülékekhez képest alacsonyabb hőmérsékleten éri el. A negatív ionok a hajszálakban található vízcseppeket kisebb cseppecskékre bontják, és az így megnövekvő fajlagos felülettel rendelkező cseppecskék párolgása sokkal hatékonyabbá válik! Az ionok ezen kívül kondicionálják a hajszálakat, így azok simábbak, egészségesebbek lesznek, és a sztatikus feltöltődést is csökkenti.

Szuperkényelmes használat

A készülék nemcsak össztömegében könnyebb a klasszikus hajszárítókhoz viszonyítva, hanem a fogantyúban elhelyezett motor révén a súlypontja átkerült egy ergonómiailag optimális pozícióba. Ezt a készüléket hosszan használva sem fájdul meg a kezed!

A fúvókák mágneses csatlakozása a kiegészítők cseréjét nagy mértékben megkönnyíti, akár használat közben is. A kiegészítők nem lazulnak ki, nem esnek le a készülékről, ezzel sok bosszúságtól megkímélve a  felhasználót.

A fogantyú felülete a nem melegszik fel, mivel a fogantyúban lévő motor egy hőszigetelő kamrában helyezkedik el. Kizárólag a fejrész mágnesgyűrű körüli része melegszik fel használat közben, ez azonban nem befolyásolja sem a biztonságos használatot, sem a kiegészítők könnyed cseréjét! 

Kiegészítők minden igényre 

  • Kímélő fúvóka érzékeny fejbőrhöz és hajhoz
  • Szűkítő precíziós frizurakészítéshez
  • Simító fúvóka dúsításhoz és simításhoz
  • Diffúzor göndör fürtök kiemeléséhez
  • Coanda-fúvóka a szálló haj és kiálló makacs hajszálak ellen

A termék higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Szín  
Teljesítmény 1600 W
Árukereső.hu